Licencirana agencija za posredovanje u kreditiranju

Od osnivanja Sinergija projekta primjećujemo sve veću potrebu naših građana da pronađu kvalitetan kredit ili rješenje za financijske teškoće. U velikoj konkurenciji banaka i mnoštvu raznih ponuda i kreditnih ureda odlučili smo se specijalizirati upravo za područje bankarstva da bi se mogli maksimalno posvetiti i pomoći Vama u pronalasku najkvalitetnijeg rješenja.

Zašto odabrati nas?

Licenca Ministarstva financija je svim klijentima dodatna garancija na već vrlo visoko postavljene standarde u poslovanju naše agencije.

Našim klijentima ne naplaćujemo proviziju za naše usluge. Provizije ostvarujemo od banaka za čije proizvode i usluge posredujemo.

Surađujemo s vodećim financijskim ustanovama i bankama u RH. Za Vas na jednom mjestu imamo ponudu svih financijskih proizvoda.

Lideri smo u financijskom poslovanju i imamo preko 11 godina iskustva. Preko 10.000 zadovoljnih klijenata govori sve o nama.

Slobodno nas kontaktirajte

  Vaše Ime

  Telefon

  Vi ste nam na prvom mjestu

  Naša misija je zaštita svih naših klijenata od raznih posrednika i agencija bez ovlaštenja i pružanje najkvalitetnijih rješenja bez nepotrebnih dodatnih troškova.

  • Traje do 5 minuta

  • Vaši podaci su 100% zaštićeni

  • Zovemo Vas u roku 24 sata